Du är aldrig ensam. Vi fixar biffen. Skånsk skejtkultur rakt in i ditt hjärta. Sitt still. Vi bjuder.

onsdag 16 november 2011

Hundar kan inte titta uppåt...

Varför är det så fuckin´tabubelagt att göra old school trick? Boneless, no comply´s samt andra trasiga trick har en tendens att bli fullständigt uteslutna eller cencurerade i de flesta sammanhang (filmer, tävlingar, demos, magz). Man ska helst köra stort, maffiga treflippar ner för åttiosju stegs trappor, onödigt många grader i spinsen och göra ännu fetare gaps än snubben innan på samma spot... Löjligt.

Exempel: Shaun White, Jamie Thomas och Ryan Sheckler är sådana jävla macho svin som smittat skateboardåkare till att bryta benen, spotta tänder och skita blodbajs i en vecka efter att testat ett omöjligt gap trehundra gånger. Man undrar om de själv tycker det är roligt och värt äran eller om det bara är pengarna? Pengarna!
Det värsta är att alla andra ska göra likadant, precis som de och själva principen i skateboardåkning blir tårtad som Bosse Ringholm.
Tänk nu på Shaun jävla White- vinnare i både sommar och vinter X-games. Vad fan e´de´? Vem fan bryr sig? Gingerassmotherfucker.
Jamie Thomas- startar alla jävla nya märken som du ser på varannan sida i thrasher. Dessutom är han med i varenda reklam själv och gappar en mega trappa. Det förstör hela jävla tidningen.
Och han då, Ryan Sheckler? Jävla äckliga MTV sellout jävel. Fan vad jag önskar att han någon gång bara helt enkelt kunde bryta benen i tusen bitar, gråta och spy medans hans käre far tar han på kuken i direktsändning.
Kalla mig gärna en avundsjuk fitta, det rinner av mig men jag tycker inte det är intressant att se samma jävla trickrepetoar i varenda film hela tiden! Jag rekommenderar att samtliga Skateboardåkare sätter sig ner och tar en titt på BEEZ triologi och alla filmer med Mike Vallely.
(Ladda ner BEEZ o alla Mike V grejor på: http://www.osdiasdovideo.blogspot.com)

Skateboard ska inspirera, inte stagnera.

//Kapten Blodbajs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar