Du är aldrig ensam. Vi fixar biffen. Skånsk skejtkultur rakt in i ditt hjärta. Sitt still. Vi bjuder.

torsdag 8 december 2011

voltures eating scrotum


Folk säger att fåglar har bra hörsel, mycket bättre än människan. Varför i hela jävlahelveteskukröv för de då ett sånt satans liv hela tiden?!

- ”Fåglar kommunicerar med främst synliga och hörbara signaler. Signalerna kan användas mellan arter eller inom arter…”
sv.wikipedia.org/wiki/Fåglar

Argh! håll käften! De kan typ "flyga" till varann för att "snacka", om de vill nått, inte sitta och gala efter sprit som ett fyllo i brunnsparken halv åtta en tisdagsförmiddag! Fåglar e´ fan äckliga skadedjur, alltså -hur ofta kan man lita på ett flygfä? Man kan inte fånga dem med händerna, skjuta dom när de flyger och de diarrear på en från ovan helt utan några som jävla helst skuldkänslor.

Varför står en fågel på ett ben mitt i vattnet? Varför stoppar de huvudet ner i sanden? Varför bråkar kråkor? Varför kan inte vissa flyga? Varför utsöndrar de slemliknande vit (pappe)gojja ur rövhålet när de äter gamla talgbollar som grannpedofilen är så noga med att hänga ut varje dag? Varför flyger kräken rakt in i dina nyputsade fönster när de troligen ser fåglen i rutan men fortsätter att flyga utan att väja? Varför äter de tuggummi, helt meningslöst.


Fåglar är nog fan värst i naturen. Hundar har typ tre känslor- glad, ångest och arg. Fiskar funkar, de har inget intellekt de bara äter, knullar och skiter. Insekter och reptiler likaså. Men fågeljävlarna, fuck... Jag blir hellre slaktad av en vithaj än ituhackad av sju gamar. Gamar äter ju för fan bajs! De äter allt: naglar, hår, äggstockar, rutten hjärna och snor. Tänk på det när du ger din fula lilla domherre solrosfrön nu i vinter. Hade du dött i trädgården så hade de fan tagit chansen att strippa dig som gangbangers från Detroit!
"Go take a flying fuck!" som han sa i Bum Fights.
Dax för lite nostalgiskt uteliggarslagge!

"Yeah! BFK fo life, forever! Yes we never..body..SNARK...YEAH...SNARK...Yeah! We love it!"
http://www.youtube.com/watch?v=1tGD2ZvDSxk&feature=related

Resten av BUMFIGHTS + "U gonna hear this, Click ,click"
http://btjunkie.org/torrent/Bumfights-1-2-3-4-New-Bling-A-Long/325134346ea4041ad1ad5208f86546a7da5928562df0


// Kapten Snor & Fröken Slembajs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar